2012-05-22 07:52:04• hírek • Blikk.hu

Damu lett a börtön kukása

Először találkozhatott Damu Rolanddal (38) a börtönbe vonulása óta kedvese. Edina elmondása szerint a nemi erőszak és testi sértés miatt négy és fél év börtönre ítélt színész nagyon ross­z bőrben van, ami talán annak „köszönhető", hogy nem szedi a gyógyszereit, amelyeket még kint írt fel neki az orvos.

Mint ismert, Damu a bevonulása előtt egy pszichiátria bent fekvő betege volt, erős gyógyszereket kellett szednie, azonban ezekről most lemondott. Hogy miért? A cigarettáért. Merthogy a szabályok szerint csak egészséges elítélt mehet dolgozni a börtönben, Damu pedig lemondott a gyógyszeréről, csak hogy munkát és fizetést kapjon, amiből fedezheti a cigiszükségletét...

- Szemetet szed, és azt válogatja szét. Ez a munkája, amit már nagyon várt - mesélte a Blikknek Edina, aki vonattal és busszal utazott le a tiszalöki börtönbe a kedveséhez.

- Jól bánnak vele, a kosztra sem panaszkodik, ennek ellenére rossz bőrben van. Annyi az öröme, hogy dolgozhat, ennek köszönhetően megkeresi a cigire valót, és hetente kétszer is zuhanyozhat, a többi napokon csak mosakodásra van lehetősége.

Noha a szerelmesek először találkoztak hosszú hetek után, nem érinthették meg egymást a szigorú szabályok értelmében, elmaradt a csók, de még a puszi vagy a kézfogás is tilos.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: